My Engagement Day


Assalammualaikum semua..
sejak jadi tunang orang ni, makin ayu sopan gitu..aaauuw!
Actually lame dah x update blog..maybe sbb busy dengan majlis bertunang haritu (25hb September 2010)..
Syukur sangat2 coz semuanye berjalan lancar n lebih meriah dari yang dijangka:thumbsd:..Thanx GOD.. Thanx for all d wonderful wishes..xkisah la by sms, call, face2face or anything skalipun...thanx ya!n thanx gak untuk hadiah yg member cyg poskan..
FYI 3-4hari before majlis aku demam.dengan batuk,flue n sakit kepala :dizzy: sume lengkap 1pakej..sebabkan degil n takut makan ubat, juz makan panadol je..sampaila hari khamis, xpergi keja..MC..petang khamis tu my fiance n family selamat sampai di Melaka..syukur sangat2..seronok sangat2 dapat jumpa diorg lagi2 jumpa Mr.Hubby tu:cutecat:..n b'tambah seronok bila diorang puas hati n happy dengan banglo yang diorg sewa..sangat besar, cantik n selesa..malamnye, b4 gi makan ikan bakar, Mr.Hubby paksa gi klinik gak..ikut jela..

Doc  : U'all ni adik bradik or suami isteri?
Myfiance : Insyaallah bakal b'tunang sabtu ni doc..
Doc  : oo i c..ada rupa la u'all..mcm adik beradik...
Myfiance : iyeke?tu la ada gak yg ckp gtu..org tua2 ckp ada n pjg jodoh..
Doc  : hehe..betul la tu..Amiiiin...

ok abis dah pasal doc k..esoknya hari jumaat aku mmg dah ambik cuti..pagi2 pakcik pasang khemah dah sampai..tema MERAH-HITAM..tapi sbb xda kaler tu, tpaksa pilih kaler lain.even jauh lari tapi ttp puas hati coz sgt2 cantik..tengahari pulak mak andam & pak andam dtg rumah untuk pasang pelamin..ni la khemah & pelamin..simple tapi sgt sweet



Then tibala hari sabtu, hari yang xsabar2 aku tunggu..enjoy dgn pic2 kat bwh ni ye..klu yg clear tu by cameraman..tp yg blur ckit tu by hp la ye..hehehe



dah siap!!




hantaran dari dinda utk kanda..hikhikhik

bila agaknye kanda nak sampai ni..aaauw.

opss..cincin dah kat jari la..pic ni mybe cameraman snap masa sumenye dah setel..



hantaran dari kanda utk dinda..hehe


dah sampai!!

pukul 2 rombongan pihak lelaki pun sampai dengan 5buah kereta..masa ni xrasa b'debar pun,tapi x sabar..hahaha


perbincangan antara tok sidang n wakil family my fiance..En. Idrus..thanx uncle2..

dup dup..mak mertua nk sarung cincin 



yeay..dah tunang!!
us:love:

thanx a lot from both of us


family pihak lelaki

my family

kakak2 ipar yg bergaya n meletops

kakak n adik2 yg tomei lote

with sis, cousin n cutie hanis

my sharodzian frens..thanx dear!!

sepupu2 yg cute miut

sepupu n adik2 yg cun

sepupu n adik yg comel bangat

man in black baju melayu...i love u

kami dah tunang..yeay!










doakan hubungan ni kekal selamanya..amiiin..
thanx to our family yg bpenat lelah jaya majlis kami..mcm PM berucap plak..n thanx a lot gak utk pakcik makcik, sepupu2, kwn2 yg banyak tolong n bsengkang mata utk majlis kami.sebutir beras ibarat setitis peluh petani..xda kaitan..
May Allah Bless u'all...Luv ya!!

with luv
-am & ika-






5 comments:

  1. Tahniah.
    Semoga berbahagia dan diredhai Allah.

    ReplyDelete
  2. tahniah!!!semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  3. tahniah ika~may Allah bless both of u!

    ReplyDelete
  4. wahhh sweet nye sis. btw congrets yea.. moga berkekalan sampai ke syurga:DD

    ReplyDelete