Monday, June 1, 2015

Day 2 - Genting Highland : Breakfast + Indoor + Ripley's Believe It or Not! + Cable Car


Wah laju pulak update blog kan..selalunya malas yang amat..

Day 2 kat Genting,kita mulakan dengan breakfast..

sejuk sgt pagi tu..dari hotel boleh nampak outdoor tengah renovation

menu for breakfast

sedap kan bang food dia

kari ayam tu memang sedap makan dengan roti..
banyak lagi menu,tapi malas pulak nak snap

perut dah kenyang, jalan2 area hotel..

me & my dear


cantik kan..area lobby..sempena CNY

Indoor
Hahaha ini je pon yang sesuai utk weolls..

tapi naik benda ni pun aku cuak okey..hahaha

so kalau pergi nak honeymoon dgn yang tersayang, better tak yah ambik indoor ni..

Next

Ripley's Believe It or Not!

'
we want more!!!

best jugak tempat ni

hebat pompuan tu kan..hilang..hahaha
eh sesuatu sgt pic patung kayu tu..hahaha

not bad tempat ni
so uolls yang tak tau nak buat apa kat Genting, boleh masuk sini k..make sure beli online coz lagi murah price dia..

dapat juga snap pic depan hotel..even jauh sikit..actually masa ni otw nak ke cable car..
make sure korang naik kat tempat nak ke cable car ni (tak ingat nama apa) coz macam2 ada kat atas tu..

lunch 

jeng jeng
aku tak nak, tapi hubby ajak jugak..aduuii..
bukan ada ape pun kat bawah tu..kang dah turun kena naik lagi..

lastly naik jugak..tiket dah beli kan

best..tapi still takut..

dalam cable car ni, aku memang dok diam je..takuiit..

tak ingat berape lama masa turun naik ni,.tapi ok la..last naik cable car, masa kat Langkawi lepas kahwin..hihihi..

lepas dah enjoy (sangat) naik cable car, weolls tak tau nak buat ape dah..kitorang pergi tengok wayang..hahaha..

After wayang, balik bilik rest..

Bye!



4 comments:

  1. Singgah sini... Salam AidilFitri di ucapakan.. untuk empunya blog dan kawan2 semua...

    ReplyDelete
  2. Amboi..syoknye...akak suka outdoor.indor pun suka....nangis2 pun naik gak yg outdoortu..nangis gatai..kekehe..

    Salam ukhuwah

    ReplyDelete