Tuesday, April 1, 2014

Happy Birthday Mak!


Harini besday mak..dah lama tak dapat celebrate sama sama..sedihnye..bila besday mak or abah call dari jauh je..

Alhamdulillah, pagi tadi dapat borak dengan mak..mak cakap kalau dekat boleh potong kek sama sama..waa terus sedih..tapi kena kontrol macho..hahaha..

mak dah masuk 50..mak cakap jap je dah 50..i kan anak yang baik haruslah bagi semangat..i cakap 50 tu nombor je mak, yang penting makan buah, sayur, mesti sihat..waahh macam ko makan selalu je kan..hihi

to mak, happy besday! semoga panjang umur & murah rezeki mak..semoga mak sihat selalu, semoga mak cantik & ketawa selalu..

mak adalah mak yang paaaaaling best kat dunia..mmmuah

mak yang sebelah hubby


4 comments:

  1. happy birthday .. moga dipanjangkan umur ye.
    licha singgah klik nuffnang.. :)

    ReplyDelete
  2. Hi ika! nk ko nye contact number, i ada ssuatu nk btau..hehe -nad/dany

    ReplyDelete
  3. HI ika! nk contact number, i ade ssuatu nk btau..hehe
    -nad/dany
    0169164948

    ReplyDelete