Friday, April 11, 2014

GA Nurul Yui Collection


Salam..

lama dah tak update blog..malas tahap melampau..hahaha

hari ni nak join GA Nurul Yui Collection..aku ni bukan rajin sangat join GA..tapi harini rajin pulak lagi2 tengok hadiah yui bagi tu..i kan rajin masak, harusla teruja dengan hadiah tu..raajinla sgt..hihihi..

untuk yang masih xtau lagi, Nurul Yui Collection ni online biz yang ada jual macam2..ada pakaian, barangan baby, bantal craft & macam2 lagi..



sape yang berminat nak join boleh klik banner cute kat atas tu..

semoga i dapat pisau tu..confirm makin sedap i masak..kahkahkah


7 comments:

  1. hihi.. tq sudi join..

    rajin2 share di fb. mana tau leh jd top referral.

    good luck naaa =)

    ReplyDelete
  2. Dapat set pisau tu! Tapi kena yang suka memasak la.. kalau tak buat perhiasan je la hadiah tu. Hehe

    ReplyDelete
  3. Singgah melawat dari G,A yang sama. Salam kenal n gd luck http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/04/ga-nurul-yui-collection.html

    ReplyDelete
  4. Slm kenal..

    Member kat ofis akak pun ada jg cerita psl pisau tu..:-)

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. all the best dearie :) licha singgah petang

    ReplyDelete