Friday, April 11, 2014

GA Nurul Yui Collection


Salam..

lama dah tak update blog..malas tahap melampau..hahaha

hari ni nak join GA Nurul Yui Collection..aku ni bukan rajin sangat join GA..tapi harini rajin pulak lagi2 tengok hadiah yui bagi tu..i kan rajin masak, harusla teruja dengan hadiah tu..raajinla sgt..hihihi..

untuk yang masih xtau lagi, Nurul Yui Collection ni online biz yang ada jual macam2..ada pakaian, barangan baby, bantal craft & macam2 lagi..



sape yang berminat nak join boleh klik banner cute kat atas tu..

semoga i dapat pisau tu..confirm makin sedap i masak..kahkahkah


Tuesday, April 1, 2014

Happy Birthday Mak!


Harini besday mak..dah lama tak dapat celebrate sama sama..sedihnye..bila besday mak or abah call dari jauh je..

Alhamdulillah, pagi tadi dapat borak dengan mak..mak cakap kalau dekat boleh potong kek sama sama..waa terus sedih..tapi kena kontrol macho..hahaha..

mak dah masuk 50..mak cakap jap je dah 50..i kan anak yang baik haruslah bagi semangat..i cakap 50 tu nombor je mak, yang penting makan buah, sayur, mesti sihat..waahh macam ko makan selalu je kan..hihi

to mak, happy besday! semoga panjang umur & murah rezeki mak..semoga mak sihat selalu, semoga mak cantik & ketawa selalu..

mak adalah mak yang paaaaaling best kat dunia..mmmuah

mak yang sebelah hubby