Thursday, March 20, 2014

Kuala Lumpur - Day 2 (Jalan TAR)


Assalamualaikum..

Lagi story pasal ke KL..gi KL pon nak story kan..eh biar la *sendiritanyasendirijawab*muahaha..

Hari Ke2, bangun awal pagi, siap2 nak settlekan urusan kerja..Alhamdulillah semuanye b'jalan dengan baik..

Abis kerja,balik hotel jap then tiba masa untuk kita enjoooyyy..hehehe..

Ke Jalan TAR la kami petang tu

segala jenis tudung ada jual..murah!

 
ko tengok tu, mata pandang tempat lain, tangan pegang lain..eh biasa la kan perempuan

berjam-jam gak aku pilih kain yang bekenan di hati, jumpa yang cantik, KIV dulu..jalan depan dulu..
sudahnye rambang mata..tak tau nak yang mana..

nasib baik hubby rajin melayan..TQ dear!

cantik2 kan..
orang rambang mata memang begitu, tak sempat hubby nak snap, laju2 pandang kain..hahaha

i kan pencinta tudung bawal..harusla seronok..
harga RM5 jugak..

pilih pilih


semua cantik2..
abaikan macha tu..

yang dah siap pon ada..

dari yang mahal sampai yang murah semua ada..
suka suka suka

hasil tangkapan di Jalan TAR.kain coklat & biru tu untuk my mom and MIL..
untuk diri sendiri tak leh tunjuk..hehe..

kesimpulannya Jalan TAR memang best!
Nora bagi empaaaaaaaaaaat bintang *tetibe*



8 comments:

  1. SInggah sini :)

    Jemput singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. akak kalau shopping kain baju.suka dan seronok pergi bersama kawan2 atau anak2 pompuan ja...kita bebas nak pilih,nak belek2 walaupun tak beli...org lelaki mana tahan tunggu lama2 hehe

    ReplyDelete
  3. kena rajin cari..hihih..

    bru nmpk mana murah n tak..kih2

    ReplyDelete
  4. lama gile akak tak pergi sana.. dulu.. asal hari Jumaat je hilang.. ngeh3x..

    ReplyDelete
  5. salam singgah. saya belum penah ada kesempatan ke situ. alahai syoknyaaaaaaaaa +_+

    ReplyDelete
  6. as long u happy. .story je... :) follow u...

    ReplyDelete