Friday, March 7, 2014

Jangan Main Main Ye!


hello guys!

Fuhhh~ penat tiup habuk kat blog ni..bhahahaha..tak lawak pon...

tadi jenjalan sane sini kan, pastu i jumpa FB kami sokong Liyana Manan..

eh i bukan nak citer pasal si Liyana , Hanez & si Romeooooo tu..i doa yang terbaik utk sesape yang teraniaya je..

tapi i nak share pasal pic bawah ni yang i jumpa kat page tu la..pastu i copy paste letak kat belog tercinta ni..

tuan punya pic, i pinjam yerk..

hebat ok seorang yang bergelar ISTERI..
tak tifuuu..

4 comments:

  1. semoga kebenaran berpihak kepada yg sepatutnya

    ReplyDelete
  2. selamat petang drop here
    pagi tadi bz sangat

    ReplyDelete
  3. sgt hebat.

    naluri ibu lagiiii hebat kan..

    ReplyDelete
  4. Kalau seorang isteri tu cukup solat, mmg Allah kurniakan instinct yg kuat - teringat kata2 Ustaz.

    ReplyDelete