Thursday, February 6, 2014

Mini Cake


Hi guys!

Lamanye tuan belog menyepi..malas sangat ni..hehehe..

Ada yang tanya kat mana i order mini cake masa tunang dulu..oo bekenan ye..

before tu jom cuci mata tengok..

love it!
sayang sgt nak makan

ok meh nak story..i order mini cake ni kat kakak ni..sangat senang b'urusan dengan sis ni..not sure kalau luar Melaka boleh order tak..harga tak ingat..tapi berpatutan dengan design n rasa dia..sedap..

i order untuk my side & hubby side..coz takkan diorang nak bawa kek dari perlis kan..

Tapi i tak sure sis ni still active ke tak..masa kawen haritu plan nak order kat dia jugak, tapi masa tu dah full kalau tak silap ='(


from me tu hubby


from hubby to me
-all pic credit to Cupcakeschek-

cantik kan..sayang sangat nak makan..tapi kalau simpan lama pon tak guna..nanti semut yang untung sebab kek fondant kan..

ok bye




8 comments: