Thursday, January 16, 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my


Hi pencinta shopping semua!

Berita baik, Nile.com.my ada buat giveaway..hadiah meletup kebabom wa cakap sama lu.gila tak mau join..lai lai lai..

FYI,Nile.com.my ni jual banyak barang-barang bukan untuk wanita je, tapi untuk lelaki, baby &keperluan rumah pon ada..harga memang sangat berpatutan..



cara nak join sangat mudah ye..korang klik link ni or klik banner


Antara hadiah yang ditawarkan adalah RM300 untuk 2 pemenang dan RM100 untuk 4 pemenang.

Kalau dapat RM300 aku nak shopping macam2 la..

Tarikh tutup pulak pada 21 Januari 2014, 12pm

so ape lagi, jom join sama-sama..

4 comments: