Friday, January 24, 2014

Review Product: Nano White Whitening Serum


Assalamualaikum

Lama rasanye tak update blog..Last update pon pasal giveaway je..Lately bz sikit..bila bz, badan pun jadi penat, letih, stress..ada masa rasa macam pening, goyang & macam nak jatuh je..normal ke?aku anggap normal la coz orang yang bekerja memang macam tu kan..ye la, pagi2 dah bangun nak g kerja, sekarang pulak tengah bz wat paperwork..

Balik rumah pulak klu malas nak keluar, aku akan masak, sekarang ni kerap gak aku masak..Alhamdulillah even penat pon tapi happy la gak dapat masak untuk hubby & diri sendiri..nak kata pandai masak tu tidak le.masak simple je pooonn..tapi makan laki bini boleh la..nak masak untuk orang lain i xberani ok..kang orang komplen kata xsedap ke itu ini mau betakung air mata aku..silap2 nasi jadi bubur..wakaka..

eh lari jauh sangat dah ni..muakaka

Aku nak share 1 produk yang aku pakai..actually dah lama sangat2 dah nak review..tapi tangguh2 sampai ke harini..

abaikan CC cream tu ye..tu aku review dah 
klik sini kalau lupa 

ok bebalik pada serum tu, actually kulit aku ada masalah kering..sekarang ni aku pakai semua produk nano..sebab macam serasi bersama gitteww..tapi tak semua produk nano aku guna..juz yang aku rasa penting je..

Serum dia ni best..sebab wangi & tekstur dia pon lembut je..bila sapu kat muka, muka pon jadi lembut..

lupa nak snap rupa serum tu, tapi aku ada copy pic dari google..tak tau sape punya..minta izin pinjam ye..



Fungsi Nano White Whitening Serum :
- Merawat kulit kering, bermasalah
- Melicinkan/ Melembutkan Kulit
- Memutihkan kulit
- Menghapuskan jerawat/jeragat di muka
- Menjadikan Kulit lebih cantik

kalau boleh pakai sebelum tido coz masa tido kulit kita akan relax & serum boleh bkerja..gitteww..
price ingat2 lupa..masa aku beli tu tengah promotion.dalam RM50 kot kalau harga betul..better check sendiri la ye..

ok bye

1 comment: