Monday, January 6, 2014

Ariana Rose (full episode)

Sekarang kan tengah hot drama ni kan..tuan belog teringin gak nak tengok petang2 tu..tapi selalu terlepas..mana tak nye sibuk memasak kat dapur..hehehe..so bagi yang sibuk macam tuan belog, boleh klik link kat bawah tu ye..




SINOPSIS:

Ia mengisahkan Ariana Rose yang berkawan baik dengan Tengku Juwita setuju untuk berlakon sebagai gadis yang pernah menjadi girlfriend Tengku Adam Kamil. Tengku Juwita sebenarnya tidak mahu berkahwin dengan Tengku  Adam Kamil, lalu dia mencadangkan agar Ariana berlakon sebagai wedding breaker. Perkahwinan tersebut dibatalkan dan maruah keluarga Tengku Adam Kamil telah tercalar.
Berang dengan keadaan itu, Tengku Adam mengupah spy peribadi untuk menyiasat siapa Ariana Rose.Tengku Kamil cuba mengetahui siapa dalangnya,namun Ariana tegar untuk tidak memberitahu.
Tengku Kamil akhirnya meragut kesucian Ariana dan disebabkan itu, Ariana memberitahu kisah sebenar.
Sejak itu, Ariana membenci Tengku Kamil.
Untuk melupakan sejarah hitam itu.Ariana mula melakukan kerja-kerja amal.Tanpa disangka, Tengku Adam adalah penyumbang besar dana kebajikan di mana tempat Ariana bekerja. Tengku Adam mula jatuh cinta pada Ariana namun tidak pada Ariana. Malah dia semakin membenci Tengku Adam.

Ariana Rose dipinang oleh keluarga Tengku Adam tanpa pengetahuan Tengku Adam dan Ariana menerima lamaran tersebut .Disebabkan kecewa lamarannya ditolak Ariana, Tengku Adam pergi menunaikan umrah. Bila pulang, dia mendapati, yang dia akan berkahwin dengan Ariana-gadis yang dicintai.Ariana juga tidak tahu siapa bakal suaminya hinggalah pada hari penikahan.Ariana terkejut tapi dia menerima suaminya dengan perasaan terbuka apatah lagi melihatkan suaminya telah banyak berubah.

FULL EPISODE :

Ariana Rose Ep 1            Ariana Rose Ep 9             Ariana Rose Ep 17         Ariana Rose Ep25

Ariana Rose Ep 2            Ariana Rose Ep 10           Ariana Rose Ep 18        Ariana Rose Ep26


Ariana Rose Ep 3            Ariana Rose Ep 11           Ariana Rose Ep 19        Ariana Rose Ep27


Ariana Rose Ep 4             Ariana Rose Ep 12          Ariana Rose Ep 20        Ariana Rose Ep28(FINAL)


Ariana Rose Ep 5             Ariana Rose Ep 13           Ariana Rose Ep 21

Ariana Rose Ep 6             Ariana Rose Ep 14           Ariana Rose Ep 22

Ariana Rose Ep 7             Ariana Rose Ep 15           Ariana Rose Ep 23

Ariana Rose Ep 8             Ariana Rose Ep 16           Ariana Rose Ep 24

will update full episode!

8 comments:

  1. Sy cuma bc novel je..nk ygk tv xsempat sbb blk lmbt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kan xsempat..tu yg ltk link siap2

      Delete
  2. jalan cerita dia nampak menarik :)

    ReplyDelete
  3. salam kenal tuan rumah...akak follow sini...

    akak suka Keith Foo tp sbb ada Nabila Huda..terus tak layan citer ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa nape xlyn kak..best..nabila huda belakon mjadi kot tu yg org xsuka dia..hehe

      Delete