Friday, December 6, 2013

Pesta Penang 2013

Hello guys!
korang tau tak, Pesta Penang 2013 dah start dari 25hb haritu..so ape lagi, jom ke Penang!
wah promote macam kau tu duta Penang pulak kennn..

Ahad lepas, after balik beli barang kat Tesco, weolls ke Pesta Penang..tiket masuk hanya RM3 untuk dewasa RM1 untuk kanak-kanak..ye memang murah..tapi tiket parking RM5..mahal bukan main..tiap2 tahun naik ok..padahal park bawah fly over je pon..


pukul6 dah boleh masuk ye..jangan risau, dalam ni semua ada..toilet ada, surau ada, kedai makan ada, duit je ada ke tidak?haha tak lawak pon..


tiket

sebarang pertanyaan boleh hubungi yang belakang mak incik itu..

weolls sampai awal, so lepak2 kat kedai makan dulu..

isi perut dulu..
dah kenyang baru boleh jalan dengan semangat gittew..

cantik kan..

myman

happyhubbywifey



ni antara kedai kat dalam pesta..

macam2 ado..mau tak abis duit..

belambak kedai karpet..cantik & murah sumenye..

yang aku pegang tu RM50 uollss..cantik sangat..tapi tak beli pon..
before ni aku ada beli karpet untuk ruang tamu RM450..kat pesta jenis yang sama dalam RM200 dah dapat..murah kan..rambang mata tau..

Artis jemputan malam tu DATA..
laki i kan, awal2 dah cakap tak nak stay lama sangat kat pesta..esok kan nak keja..takut penat..
sekali kau, lalu depan pentas ni, nampak DATA terus cakap 'syg, tak jadi, kita kena stay sampai DATA keluar'..baikla en.suami..

cantik kan i!
malam lagi cantik..

game yang ada..semua i tak naik..takut le..

comel pulak tengkorak ni

ko mampu berdiri sambil nampak kaki, tangan

this year game tikam2 punye hadiah macam best sikit..kebanyakkan bear, soft toy cantik2..
kalau tak, yang kecik2 buat lekat cermin keta, yang penuh habuk je kan..

tapi tang ni tak berape nak best..1 token RM2..mahal oii..klu RM1 ok lagi..
aku penah gi funfair kat Siam, token dia 50sen satu..

ok jom melawat I-City

uolls kalau datang jangan lupa snap pic kat sini tau..

lovelove

cantik kan..
aku kalau tak ada orang aku posing anje2 gak, tapi malu pulak uolls..
depan tu bederet2 org tunggu turn..
so posing tegak macam pokok tu je la..


pukul9 macam tu konsert start..laki i excited ok..
dia kan peminat DATA katenye

itu dia..vokalis kumpulan DATA..
sedap gile suare dia..aku ni bukan kenal kalau sebut nama kumpulan..bile hubby cakap yang nyanyi lagu Permaisuri tu...oo baru tau...ok start malam tu aku ngaku aku suka semua lagu DATA..

orangnye pon ramah & tak sombong
'ada pape jumpa sy terus pun takpe..jangan malu2.kita same je,cuma beza kerja saya penyanyi'

konsert start 9pm till 11pm..

weolls stay sampai habis,maklum la..lagu yang best2 mesti la hujung2 kan..

jom layan video yang aku ambik ni

video



4 comments: