Sunday, December 1, 2013

Farsyah Nasyid


Assalamualaikum...

hi guys!! sihat..i ok je..lama sangat blog ni dipinggirkan..wakaka..actually tiap2 hari buka, tapi tuan tanah malas nak update.. entry ni dah lama duduk dalam draft..harini baru nk update..hehehe

Last month, my sis farsyah yang darjah 6 tu ada pertandingan nasyid kat UUM..pertadingan nasyid KAFA peringkat kebangsaan..bila family nak datang utara i la orang paling seronok..ye la, dah 2bulan tak jumpa, jumpa salah sorang pon jadi la kan..lepas la rindu ni..

Farsyah stay kat asrama UUM gak..baguz la..belajar2 dok hostel kan..hari jumaat dah sampai UUM, pertandingan Sabtu..so hari Jumaat tu me & hubby datang la jenguk dia jap..macam mak ayah tengok anak kat asrama pulak, siap bawa biskut,keropok,coklat..tapi seronok gak coz aku & my hubby kan exUUM..so masuk UUM hari tu macam imbas kenangan manis masa bercinta gittew..masa bcinta je?masa belajar??

my sis & frenz..
farsyah yang aku tunjuk tu


masa aku sampai, pertandingan dah start

tak ingat negeri mana

tengok pic ni teringat masa sekolah menengah dulu..
i pon nasyid..menang tau..hehe

Farsyah & the gengzzz
wakil melaka

pandai pulak budak ni main

close up

ini la wakil melaka
suara solo tu lagi sedap dari Nabila AF tu..wakaka

esoknye result..diorang saguhati je..ok xpe la dik oii..yang penting dapat pengalaman & dapat jalan2..

oo ye, congratz coz dapat 5A dalam UPSR..
pandaii..

me & farsyah

hubby, farsyah & me

me & my love

ok tata


8 comments:

  1. Tahniah tuk farsyah..sya dulu pnh msuk nasyid jgk..tp x mnang.huhu..sora kurang sedap kut..hehe

    ReplyDelete
  2. Tingat ms sek rendah dedulu hehehe


    p/s terima kasih krn sudi follow

    ReplyDelete
  3. tahniah wlaupun dpt saguhati.. best nyer, Yan tak penah mlwat kt UUM

    ReplyDelete
  4. mun xpernah lagi ke UUM..huhuhu..tahniah utk adik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la g uum, pastu terus ke langkawi..wah ngajau plak

      Delete