Tuesday, November 19, 2013

Teluk Batik, Lumut - Part 2

Hehehe siap berpart2 kan..nak buat macam mane..tuan blog malas nak update panjang2..kihkihkih

ok day 2, kitorang bangun awal pagi tu..sebab nak gi mandi laut..before mandi, jom breakfast dulu..

mine

nasi goreng, kuey teow goreng, hot dog, ommelette, baked bean

orang tak ramai lagi

bubur..kat luar tu ada bihun & tempat buat ommelette

ok ramai dah

 menu:
nasi goreng
kuey teow
baked bean & hot dog (sos tak disediakan, nak kena minta ye)
 jus oren, teh tarik & kopi..
dessert buah tembikai sahaja..
ada roti bakar gak..
bubur
ommelette

Day 3 punya breakfast sila ulang semua menu di atas..
yang berubah hanya la 
kuey teow ke mee goreng
ommelette ke pan cake

dah abis makan, ke laut pulak..

xda kereta lagi masa ni...best!!

horraayyyyy xramai orang

tenang je kan..baguz..
masa ni dalam 8am..
gile eksaited sgt ni..pukul 8 dah start swim..
best sangat 

suka lettew

tengah syok berendam, ada 4 heli lalu..skodeng ye..
baru teringat ada navy kat hujung tu

happy together

dalam pukul10 naik hotel siap2 nak round kat jetty pulak..
kat area laut tu ada taman cantik, so jom snap pic dulu

hubbyyyy..

wifeyyyy

us..

ni masa kat jetty..sesi habiskan duit..beli buah tangan kat family..

pastu melawat muzium kapal..tapi tak masuk pun..sampai snap pic then balik hotel rest..

petang tu turun laut gak..tapi ramai ya ampun..
means ape yang aku pk salah la..
nak mandi takde tempat, so kita makan ais krim je la..

malam tu dinner kat AZMIE TOMYAM

limau ais 2

sodaaap

ini pon sedap

ni laaagi sedap..

ambik gambar dulu ye

macam seraaam je kan..
hehehe

ada karaoke

awat plak tu

habis makan..
makanan semua best..

harga pon muraah kan..
tekejut gak tengok ikan & udang (1st & 2nd)
yang 3rd tu sotong..yang tu pulak macam over untuk 2orang..

perut kenyang, jom balik tidoooo..

pagi esok nye, bangun & breakfast menu yang sama tu then pukul12 check out, balik Penang..

TQ mydear coz bawa syg jalan2..even simple trip, tapii  dengan u semuaaa best..

next trip plezzzz =)





4 comments:

  1. Klu rajin kuis2 kat pntai tluk batik tu ada remis sikit2..hehe..dah lama x mndi laut ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke sis..xtau plak..tapi orang rmai gile..celebrate deepavali katekan..

      Delete
  2. syok bla tenng je pntai tu..hihi..

    sedapnya..murah sgt hrga gtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la yui..sedap tau makanan situ..nanti try la

      Delete