Wednesday, November 13, 2013

IKEA Mutiara Damansara

Bulan 9 haritu kan aku ada pergi KL..hari last tu sempat la singgah IKEA..aku dah cakap dengan hubby, ape pun jadi aku tetap nak pergi IKEA..kahkahkah..nasib baik laki rajin layan..muaaahh...

kenape la kat Penang or Melaka takda IKEA..kalau tak mesti muka aku selalu keluar masuk..eh bukan masuk nak shopping sangat pon, tapi nak tengok deko je..mana tau boleh tiru..hehehe..

over tau..budak kecik pon tak macam ni

cantik kan frame belakang tu..

 
macam comel je..macam cantik je frame ni

macam comel je..
hahaha

cantik

best sangat IKEA ni sebab kita tak payah nak pening pk nak deko macam mana kan..

antara barang2 ikea yang aku beli..tak banyak pon..

bunga &pasu

jug,food container yang 17pcs tu &bekas rempah yang comel itu..
lagi beli jam dinding..
itu je kot..

dah penat jalan, mari makan..
sukaa sangat dengan cake tu..
nasi lemak &meatball biase2 je..

nanti nak pergi lagi la..bye


1 comment:

  1. kalau ipoh ada ikea nak gak merasa camne rasanya masuk..ngeh2..

    ReplyDelete