Tuesday, July 12, 2011

Cameron, thanx for the memories..

ecehceh tajuk bukan main..
Actually aku n family baru balik bercuti..bercuti dalam Malaysia jugak..kitorang pergi Cameron Highland..laling aku pun ada..hikhik..benda ni xplan pon, pagi2 mak kejut bangun tido cakap siapa nak pergi cameron sila bangun..eh mak kejut lagi ke..hehehe..pastu dalam pukul10 gerak 2 kereta..Sampai2 je terus cari tempat best nak jalan.




gambar ni  aku rembat sapenye ntah..halal la ye

gambar ni aku yang punyaaaa

cantik kan..nyaman je.mula2 ingat nak balik hari, tapi sampai je sana, semua xnak balik.hehehe..so plan nak cari apartment..before cari apartment, kitorang jalan2 dulu..memang best la pasar2 tepi jalan kat Brinchang kot..macam2 ada..naik juling mata aku..tengok beg ni, xke kiut miut ala2 strawberry gitu..tapi yang ni aku xrembat..fikir 20kali kalau nak pakai.hikhik






pastu ko tengok door mat ni..alalala tomey nye..yang ni confirm aku beli..hehehe..






ni pic mak n adik aku c farsyah..yang belakang mak aku tu izzati, hehehe maap la ye izzati, pic kau suku pun xsampai..hehe..c farsyah ni bukan main pakai tudung..dia kata nak letak dalam fb, takut cikgu tengok xpakai tudung kena tegur..hahaha alasan amatla kukuh..

ada faham??
fall in luv dengan bunga-bunga ni

aku beli lavender letak kat rumah..aku tanya amoi tu, tahan berapa minggu, dengan yakin amoi tu jawab tahan 5 tahun..muakaka

ok dah penat  tengok bunga je kan, meh tengok bunga bersama kumbang nyeeeeee..





auuuww..



ok lepas dah jalan kat pasar siang tu, kitorang naik tempat tinggi pulak..sejuk sangat..best, nyaman je, rasa nak tinggal situ terus xnak balik dah..hahaha..kat atas bukit ni macam ada tanaman2..aku pun xsure diorang tanam pokok ape..strawberry kot..coz xnampak pun buahnye..



suka pic ni sebab nampak cool je suasana..no edit2 ok ..masa ni sejuk dah

i'm not sure, diorang kena bebel or tengah nyanyi lagu negaraku..hihihi








No comments:

Post a Comment