Sunday, October 27, 2013

Prescott Hotel - KLCC - Time Square - Pavilion - Bukit Bintang - Sungei Wang - Ikea & etc..


Salam & Hello oullss..
Lama tak update blog ni..aku memang camni, kalau rajin, bukan main rajin sampai 1 hari 2 3 entry siap auto publish gitteww..tapi kalau malas, gini la rupanye..sebulan sekali..kekeke..

Hujung bulan september haritu aku &hubby ada seminar kat KL..tu diaaa..bulan 9 punye cite,baru nak update..kihkihkih..

kitorang stay dekat Prescott Hotel Medan Tuanku.. kenapa pilih Prescott?sebab dekat dengan tempat seminar, dekat dengan monorail station & LRT, dan yang paling penting dekat dengan shopping..hehehe..actually takde la dekat sangat, tapi naik monorail jadi la dekat..

So far, hotel ni selesa & bersih..aku bagi 3.8/5 bintang..hahaha apehal pulak 3.8..yang 0.2 tu sebab aircond dia tak kuat..kat hotel mesti la aircond kena sejuk..baru tido boleh peluk2..haha..lepas panggil servis ok dah..sejuk la jugak..

check in 22/9/13

ni bilik i..2 katil single..tapi katil single dia besar gak..
boleh muat lakibini tido..nasib baik i kurus..

wajib

pic by hp je..tu yang blur..dah setengah jam dok dalam bilik baru ingat ada bawa digicam...pfftt..
simple & kemas kan..


ok xkemas dah..haha
after check in, rest jap,petang tu kitorang jalan-jalan KLCC..jalan yang jauh-jauh dulu..
coz nanti dah start seminar mesti penat nak jalan jauh kan..ok jom la jalan sampai malam..

ni pic pagi esoknye b4 ke seminar

abis seminar balik hotel jap hubby salin baju then jom shopping..


lepak sampai malam, then dinner kat area hotel..

ni malam ke3..pavilion

comel tak kak ton??

kahkahkah..muka i cuak ok..tengok dari jauh ok je..dekat2 takut plak..takut ape i pun xtau..

salam salam..pastu balik melekat kilat kat tangan..

after bukit bintang, sungei wang pulak..
shopping baju sehelai dua..hehe..
pastu rembat beg travel yang roda tu..murah barang-barang kat sini..
i sukaa..

malam tu dinner kat old town..tekak melayu katekan..cari nasi le..
kat area hotel ada kedai makan yang best gak..macam-macam ada, nasi lemak, ayam penyet,goreng-goreng, kerang rebus..tapi lapar sangat..so makan je la kat old town..

then balik hotel tidoo..

lastday seminar..macam biase abis seminar bejalan lagi..banyak gak tempat weolls pergi..tapi bila rajin je snap pic..

thecutehouseofmini

ewahh

ada berani??

jom tengok wayang..


dah penat, balik tidooo..esoknye check out, singgah ikea jap..

enjoy sangat dapat spend time dengan hubby..even pergi KL sebab kerja, tapi bila dapat spend masa berdua dengan orang yang kita sayang adalah benda yang paling best kat dunia..






6 comments:

  1. smbil jalan2 gtu..

    houseofmini tu tak syiok..huhu..dah rasa semua tak berapa nak kena tekak. utk hiasan mmg cntik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak best ke?act xsempat try semua pon..sbb kenyang dh..esoknye nak mkn, dah keras..haha

      Delete
  2. nak komen tentang house of mini tu jugak, Ros dah pernah beli kat AEON bukit indah.. :)

    ReplyDelete
  3. Salm kenal ika..org kelip2 tu sya nmpk mcm bnga telur je.haha..entry bracelet tu sgt cntik ok bracelet2nya..sya pun mau satu..saya dah jd geng bas sekolah ika..ngeh..ngeh..salam jumaat ya.

    ReplyDelete
  4. syoknya dating dengan husband hehe <3

    ReplyDelete