Monday, October 7, 2013

Lunch: Black Canyon


Ahad semalam, me & hubby ke Gurney Plaza..takde plan pon nak kesana..pagi tu aku ada hal sikit then dah settle sume hubby tanya nak lunch kat mana..so jom la kita ke Gurney..dah dekat dah pon..

Plan ke Gurney sebab nak lunch kat Black Canyon..hubby suka sangat makan kat situ..so mari la kita gemokkan badan same-same..

tomyam ni memang sedap
yang tumpah tu bukan sebab lapar ye..

mine
tak tau ape name set ni..
tapi macam sambal udang, then ada salut telur..
sedap jugak

mine
name sume aku tak tau..yang ni boleh tahan..
dia cakap longan..tapi aku rasa macam durian belanda + yogurt 

hubby punye..chocolate ice..

hubby makan ape ntah..tapi sedap sgt..ayam hancur, pastu bawah ayam, ada telur mata..
wah detail aku cite..hahaha

ok jom makan
itulah aktiviti Ahad kami..





No comments:

Post a Comment