Monday, October 7, 2013

Dekorasi - Pintu Bilik

Raya haritu aku ada pergi rumah kakak aku..suka pergi rumah dia sebab dia pandai deko-deko ni..so boleh la tiru mana yang bekenan..hihi..tapi terlupa pulak nak snap pic rumah dia..

Antara part yang aku bekenan tang dia hias kat setiap pintu bilik..dia tak pasang langsir kat dinding tau, tapi pasang kain kosong betul-betul kat pintu tu..then ikat tengah..jadi la macam langsir..eh aku pun tak faham ape aku explain..

ok bayangkan itu pintu ye
siap kaler pintu & buat tombol..hahaha
pic:google

hah dia pasang macam ni la..pastu dia gantung bunga tengah-tengah..paku betul-betul atas langsir..suweet sangat...

so balik try la nak buat kat bilik,tapi sayang pulak aku nak buat langsir jadi macam tu..so aku biar je langsir tu..pastu pergi Daiso cari bunga..

maka terjadi la ini..

bunga beli kat Daiso

sayang aku nak buat langsir jadi gitu
so bila tutup pintu jadi macamni =)

comel terus pintu


No comments:

Post a Comment