Saturday, October 5, 2013

Bukan Saya Bukan Saya Bukan Saya


actually aku nak update pasal ni lama dah, tapi aku kan antara orang yang paling bz kat malaysia ni..wakaka

sebelum nak celoteh panjang meh aku nak bagi tau..aku memang suka pakai tudung bawal..before ni aku ada up entry pasal aku beli tudung bawal sehelai RM5..cer klik sini

yang nak dijadikan cite, aku rasa aku ada cakap yang tudung tu aku beli kat on9 n aku siap tepek link fb owner tu..tapi aku selalu gak dapat komen & email tanya pasal tudung ni..ada yg tanya nak beli macam mana, berape harga, kalau nk beli banyak dapat murah tak.masa awal2 dulu rajin gak la aku menjawab..tapi sekarang idak le pulak..sebabnye kan aku dah kata aku antara orang paling bz kat Malaysia ni..maaf kan patik..

pastu ada gak hamba Allah tu tibe2 sound aku suruh delete entry aku tu..eh ko sape nak suruh aku delete???heheh..siap tanya nape owner tu tak respon dia, dia dah bayar..lawak2. pas aku cakap aku bukan owner, aku customer..pastu terus senyap..malu lettteeeewww..

so meh aku jawab kat sini..

Bukan saya yang menjual tudung bawal, bukan saya pemilik kedai tudung bawal, bukan saya yeeeee...

saya hanyalah wanita ayu lagi jelita yang sukakan tudung bawal..sebab saya rasa muka saya akan jadi bolat kalau saya pakai tudung lain..jadi saya pasrah sahaje...



pic google

2 comments: