Tuesday, October 8, 2013

Bracelet Kita..

Ahad haritu kan aku gi Gurney Plaza..lepas lunch jalan-jalan kat dalam tu..hubby ajak tengok wayang..ok layankan..jom naik atas tengok ada movie ape yang best..sementara dia survey movie best, aku melencong tengak stall comel-comel kat depan gsc..

Ada satu stall ni jual bracelet yang comel sangat..sekarang ni aku tgk kat fb banyak gak orang jual..murah2 je kan..RM10..nak beli on9 tapi macam tak puas pulak tak dapat pilih..so inilah peluang!!hahaha

rambang mata nak pilih charms..semua comel

comeynyeeee..bekenan betul dengan yang pink tu...

ok pilih-pilih

macam-macam ada

sampai tbongkok-bongkok nak pilih 

cute kan kedai dia..ahkak sukaa sangat..

banyak gak aku pilih..lastly yang ni pilihan dihati..
i kan lemah lembut, so charms pon kena ada ciri-ciri lemah lembut ayu jelita gitteew..

then kita pilih tali pulak..
i pilih this colour..
cute kan...
only RM10

sebab cute upload 2 kali

my lovely bracelet...
pasni nak beli yang ganass pulak..
baru gangster!!

dah beli pastu balik..sebab takda movie yang best..banyak dah tengok..
enjoy sgt even jalan-jalan tanpa arah tujuan..
eh skema plak

bye



2 comments:

  1. cntik gak charm die...huhu xde tujuan pun dpt gak gelang kannnnn....

    ReplyDelete