Saturday, September 7, 2013

Pulau Redang - Part 2


Bukan main lagi, nak berpart2..part last tak tau bila..wakaka..

next day, bangun pagi kitorang terus siap2 mandi and breakfast coz pagi tu ada snorkeling..

Snorkeling hari 1st ok-ok aje..tapi yang 2nd day memang best..


kagum sangat dengan keindahan alam..

after breakfast snap pic dulu then balik bilik get ready nak jumpa ikan-ikan

hubby wifey

aiman..me..irwan

irwan..hubby..aiman

bukan budak2 je tak sabar, i pon sama..

pic i tak banyak..sebab i duduk depan hubby..konon2 nak btentang mata..tengok2 tak banyak pic sebab pic dari kamera SIL..malas nak bawa kamera sendiri..

snorkeling kat sini..memang best

sampai2 tengok ikan penuh..tak sabar sangat ,tapi i kan manja, takut uollss..acaner tu?

campak roti bukan main timbul lagi ikan2 ni
maybe diorang tau ni roti free ambik masa breakfast..hehe

after snorkeling, balik bilik sempat tido kejap, then petang tu jalan2 kat area hotel

cantik sangat

pool

masa ni diorang ajak main bola, budak2 sume tak nak naik..nak mandi pool lagi
i pun sama, nak mandi pool jugaakk..hahaha

malaysia vs italy

sume yang main ni hebat2 ok..i tak berani nak offer diri, kang kena maki tak pandai main..buat malu je..hahaha

dah abis main, kita berenang kat laut pulak

me & hubby join budak2 main ombak..
cer teka mana aku..kekeke over je..

ok dah senja..mari pulang

next entry i up underwater pic

3 comments: