Monday, August 5, 2013

Bila Hari Raya Menjelma!!!

Hai uolls..harini puasa?Alhamdulillah aku still penuh lagi..syabas!hope akan full..amin..eh korang dah cuti?aku esok baru start cuti..This year sambut raya di Perlis rumah MIL dulu..then petang raya akan balik Melaka pulak..uii tak sabaq dah ni..tadi call mak tanya buat ape, mak cakap tengah mengemas, basuh tingkap sume..nasib baik ada 2orang adik tolong..eh tapi mak kata bukan rajin sangat pon diorang tu..ahkak gak yg rajin..hahaha tau sangat dah tu..minta maaf ye mak abah..raya kali ni tak dapat tolong kemas rumah & tak dapat buka puasa,sahur sama2..insyaallah next year..aminn..tapi raya ni anakmu akan tolong makan ketupat, rendang daging & sambal ayam sampai licin..hehehe

Tak nak citer banyak..just nak wish SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN kepada uolls yang baca blog ni..eh ada ke?hehehe ..HATI-HATI DI JALAN RAYA..

ok bye


eh ngumpat ke tu??hehehe..

2 comments: