Friday, July 12, 2013

Buka Puasa Makan Ape Tu

Pejam celik pejam celik kejap je dah 3hari kita puasa..eh lagi 27hari nak raya tau..baju raya tak beli lagi ni..over tau

sana sini update blog makan ape buka puase.aku je tak update2..eh mana blh..kena update gak..semalam pukul4.30 balik keja terus pergi bazar ramadhan bayan baru..mula2 plan beli mana yang wajib je, macam nasi 2, kuih 1, air 1..jimat betul plan ni kan..bagozzz..tapi sampai2 plan terus betukar..eh bukan aku je kan macam ni..uollss pun kan..

nasi ayam panggang madu..aduhh telan air lior je tengok..


sodap2..tapi serabai tu kuah dia masin..eh serabai ke?maybe nak ubuh gula, tapi ubuh garam..kekeke..takpe pose kan..dimaafkan..


jalan depan sikit jumpa cucur udang pulak..dua2 laki bini pandang muka masing2..tak kan pandang je kan, terus laki aku keluar ayat, 'abg teringin nak makan ni' hahaha..ok jom beli

ini hasil membeli belah semalam..nasi kurang satu ni

selalunya sahur aku akan masak..masak simple2 je pon..semalam masak paratha & gulai daging..tapi masak sikit je sebab hubby tak nak sahur..eh tapi bukan sahur pun semalam, makan before tido je..hehehe..

harini buka makan ape plak ye..macam mane nak diet ni..adehh..

eh nak tengok tak anak buah aku yang comel2 bangat..

yang depan & skaf pink tu anak kakak aku
yang tudung kelabu coklat tu dua2 anak spupu..
comel betul diorang ni..geramm..rindu pulak..





1 comment:

  1. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete