Monday, July 15, 2013

Bedak Tanakha/Tanaka Murah Je Oii..


sekarang kan heboh pasal bedak tanakha dari Myanmar..Lepas Nora Danish cakap dia pakai tu untuk jaga kulit, sume nak try kan..eh sape tak nak cantik..mana tau lepas pakai terus muka betukar jadi Nora Danish..kau tak nak?kahkahkah agak-agak la kan.

Tapi serius lepas pakai bedak tanakha ni kulit jadi best je..tapi bukan la hari 1st pakai terus licin ye adik-adik..meh nak share fungsi bedah tanakha ni..

Fungsi:
*  Boleh Kecutkan jerawat & Hilangkan Jeragat
* Menghaluskan dan melembutkan kulit
* Pelindung kepada cahaya matahari
* Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation
* Mencerahkan Kulit
* Sesuai untuk wanita & lelaki

Cara Pakai:
* Basahkan muka terlebih dahulu
* Basahkan jari or span, then sapu ke muka
* After 20minit ke 30minit basuh muka
* Boleh di bawa tidur ye


macam -macam jenis perisa

Bagi yang baru nak cuba boleh beli yang 40gram..
Murah je..RM12/pcs
Postage RM6
Murah kan..






jom try


yang ni paling laris
so kalau berminat boleh emel i 
ikafantasicloset@yahoo.com


1 comment: