Wednesday, June 12, 2013

Spa:Thanx Hubby~



Hi,

Sambungan dari entry ni klik ..
Aku tak jangka pun yang ni akan jadi hadiah besday..tiba2 hubby inform cakap dia dah booked untuk besday..tekejut gak sebenarnye..petang tu after abis kerja terus pergi..De Flora Beauty Palace.. Tempat ni simple je, tapi menarik & cantik..kalau ikutkan pengalaman ber'spa', dah tentu la spa masa honeymoon kat awana porto malai  tu yang paling best..tapi yang ni pun not bad..

ni pic dari google..
aku tak sempat nak snap byk pic coz sampai2 terus dia kata dah boleh start..
so, pic tak banyak

after isi form then terus siap2 nak salin..
pic tak cantik coz pakai hp..pastu masuk bilik dia cari suis lampu 
nak terangkan tak jumpa, so jadi la dari takde kan..

dalam bilik before salin




dah ready nak salin2, baru jumpa suis..wakaka

ini baru cun

ok now baru ready..
chinese girl yang urut aku..kecik je badan, tapi bukan main kuat lagi tangan dia urut..
konfius aku, urut guna tangan ke kaki ni..hahahha
sesi dimulakan dengan foot spa, head guasha, full body massage & back scrub..
so far, best..dapat gak relaxkan badan yang penat ni..
masa buat benda tu sume aku memang tak snap pic pon..
so lebih kurang gini la


tapi muka aku takde la senyum macam ni..muka tahan sakit je ada..

si comot yang dah siap ber'spa'

jom minum..

ok setel..sian kat hubby tunggu aku hampir 2jam..hehehe
Alhamdulillah, i happy sangat on my besday..thanks lagi sekali kat suami kita yang baik hati tu..
sayyaaang awak!!










1 comment: