Friday, June 28, 2013

Shaver/TRimmer~Apa Pon Boleh

ingat tak haritu aku cerita pasal besday hubby..kan aku tak tau nak bagi hadiah ape..before ni hubby ada bekenan shaver kat watson kalau tak silap..shaver jenis kau tala even tak rapat kat tempat yang bekenan dihati terus jatuh berguguran segala maknenek.hahaha pelik pulak bunyinye ye..tapi cari punya cari tak jumpa..give up terus laki aku, terus pasrah guna je yang manual..

Ntah macam mana tiba2 dia tjumpa kat groupon shaver/trimmer yang lebih kurang macam watson tu, tapi bukan jenis yang tala tu la..tapi jenis guna bateri..so aku cakap, meh aku belikan as besday present..gila suweet aku  kan..tapi murah je..RM29 dari RM55 kalau tak silap..

Semalam sampai la shaver tu..



taraaa!!

jangan main2 ye..bulu hidung pon boleh uollss..siap ada lampu suluh lagi..

ini la dia bila dah keluarkan dari plastik..
simple je kan..mcm xbest je pulak besday present simple gini..huwaaaa
next year i bagi yg lagi best ok..
bye..


Friday, June 14, 2013

Header Baru Uolls




sekali sekala tukar2 best gak kan..

bye

Wednesday, June 12, 2013

Spa:Thanx Hubby~



Hi,

Sambungan dari entry ni klik ..
Aku tak jangka pun yang ni akan jadi hadiah besday..tiba2 hubby inform cakap dia dah booked untuk besday..tekejut gak sebenarnye..petang tu after abis kerja terus pergi..De Flora Beauty Palace.. Tempat ni simple je, tapi menarik & cantik..kalau ikutkan pengalaman ber'spa', dah tentu la spa masa honeymoon kat awana porto malai  tu yang paling best..tapi yang ni pun not bad..

ni pic dari google..
aku tak sempat nak snap byk pic coz sampai2 terus dia kata dah boleh start..
so, pic tak banyak

after isi form then terus siap2 nak salin..
pic tak cantik coz pakai hp..pastu masuk bilik dia cari suis lampu 
nak terangkan tak jumpa, so jadi la dari takde kan..

dalam bilik before salin




dah ready nak salin2, baru jumpa suis..wakaka

ini baru cun

ok now baru ready..
chinese girl yang urut aku..kecik je badan, tapi bukan main kuat lagi tangan dia urut..
konfius aku, urut guna tangan ke kaki ni..hahahha
sesi dimulakan dengan foot spa, head guasha, full body massage & back scrub..
so far, best..dapat gak relaxkan badan yang penat ni..
masa buat benda tu sume aku memang tak snap pic pon..
so lebih kurang gini la


tapi muka aku takde la senyum macam ni..muka tahan sakit je ada..

si comot yang dah siap ber'spa'

jom minum..

ok setel..sian kat hubby tunggu aku hampir 2jam..hehehe
Alhamdulillah, i happy sangat on my besday..thanks lagi sekali kat suami kita yang baik hati tu..
sayyaaang awak!!










Umur Yang Ke Berapa Ye??


-pic google-

happy birthday to me!!!
ish malu pulak wish diri sendiri..wakaka

10 Jun besday i..means aku & hubby share bulan yang sama=)
tak ada yg indah melainkan ucapan dari suami, mak abah, family in law
,adik kakak & kwn2 jugak...
thanks a loooot..

eh tapi ada jugak yang indah tau..hehehe..
thanks tu suamiku yang sangat dikasihi, kerana telah menghadiahkan saya ini..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

indah kan?

aku dok potpet2 kat dia cakap kulit kering la, badan letih la..
and hubby tanya nak beli aurawhite ke?
aku jwb dengan berat hati je..hahahha
thanks sygku, walau pun berat hati i nak terima, tapi u bagi, i terima jugaaaakk..
sayang&cinta u sgt2=)

eh takkan itu je yang indah?
ada lagi..yang ni mula2 hubby nak buat suprise, tapi tak jadi coz dia takut lupa..
last2 bagitau gak aku..kikiki

will update next entry..

Anyway, Thanks sgt2 kat hubby..
sebenarnya ada u pun dah buat i sangat bahagia..
dengan hadiah2 ni bertambah2 la bahagia i...hehehe
luv u darling!


Wednesday, June 5, 2013

Dia..The Best

Ahad hari tu besday myhubby..dah besar dah yerk.hehe..bila besday orang tersayang ni aku jadi lemau sikit kalau pk pasal hadiah.nak bagi ape..pastu aku tanya dia nak ape, dia kata xnak pape..eh mana boleh..pastu dia kata boleh..aku macam,ala xbest la kan xbagi hadiah..hmmm kena cari gak..

Ahad tu kitorang pergi celebrate..celebrate simple2 comel2 gittew..plan nak gi nandos tapi queensbay ramai orang..so kita gi old town..singgah shopping jap then hubby berkenan kemeja..rembat satu..aku cakap tu hadiah besday, biar aku bayar..tengok2 dia gak yang bayar.ok tak menjadi..pastu singgah secret recipe beli kek 1slice..ko ingat satu slice sikit..sampai ke harini ada lagi..hahaha..yang makan aku sorang..siapa punya besday pun aku tak tau..hehehe

kek pun ikut selera aku..hihihi

happy besday sayangku..
macam kat cameron pulak kan..actually hujan..tu cuaca mendung je..

ni suruh staff oldtown snap..blur pun blur la..janji adoo..

lepas makan nasi lemak, makan ais kacang..dalam menu bukan main cantik lagi, sampai2..

ok bandingkan dengan yang bawah

mentang2 rm3.90 je kan..hahaha..memang elok la rm3.90 pon..cenonit je pon..

anje cikit..

ok la..lastly to my hubby..
happy birthday sayangku..
i love u sgt2..semoga pjg umur, murah rezeki & rumah tangga kita kekal bahagia hingga akhir hayat..
takda orang lain yang boleh ganti tempat u sebab 
i akan setia hingga hujung nyawa..
hope u pun mcm tu..

Amiin..