Saturday, March 23, 2013

Pompuan, Shopping & Tudung Bawal RM5..


Eh, pompuan dengan shopping memang tak dapat dipisahkan tau..tau tak?ke aku je?tapi bila aku buat research sana sini memang terbukti yang pompuan normal adalah pompuan yang suka shopping..hehe..ko normal tak?

Aku memang suka shopping, tak kira la window shopping ke, door ke ape ke..janjii shopping. .Lastweek aku ada shopping secara maya..ish poyo pulak bunyinye..on9 shopping..ni bukan 1st time, tapi banyak kali dah..aku dok usha2 page ni Ardour by OIU ..mata memang telah di didik kalau nampak benda murah, mestilah menjerit wow wow mesti beli mesti beli..Hubby pulak bagi green lite..ape lagi nak tunggu..aku pun order tudung bawal plain RM5 je sehelai..orang pompuan ni kalau nampak benda murah tak kan ko nak rembat 1 je cik oi, hehe..maka aku order 5helai..pastu dah order sume baru perasan eh banyak nye beli..tapi dah terlajak order tak kan nak cancel kan..ehehe tu teknik menyedapkan hati..then owner page tu reply cakap ready stock..gila tak seronok..kekeke..

boleh nampak kan kenapa aku jerit mesti beli..
pic ni owner page punye

masa aku tengok2 page ni, dia ada tulis bawal jenis kangaroo..aku ni blur la sorang2 tak penah dengar jenama ni..yang aku tau kangaroo binatang tu,lagi satu Kang Gary Running man tu..tapi kan kalau Kang Gary tu kawen dengan Jihyo mesti best tau..aku suka aku suka...kehkeh tak lawak.

tapi aku pedulik ape jenama kangaroo ke cipanzi ke..impian memilikinya harus diteruskan inisemuapoyo

hasil..
pic ni pakai kamera hp tu yang kaler tak berapa nak timbul..
kuning coklat, light mint, pink belacan, royal blue & coklat
act aku nak kaler kelabu, tapi rupanya kaler yang aku tunjuk tu coklat, tapi takpe la..wa ok je..

so far,  aku suka sangat dengan kain jenis kangaroo ni, tak lembut sangat, tak keras sangat, mudah pakai..best best..so pasni orang potpet2 pasal tudung jenama kangaroo ni, aku boleh gak nyampok..wakaka
pasni nak beli lagi la..boleh tak hubby??hehehe..


 comei tak kak ton???




comei kak ton..



35 comments:

  1. Salam, boleh layari blog kami untuk produk timur tengah

    ReplyDelete
  2. tudung ni memang best.....murah pun murah...=D

    ReplyDelete
  3. klu berminat blh la tgk page kami...wt mse ni kami ade jual bawal plain..

    ReplyDelete
  4. wah murah tdung nie...
    kalau ambik borong dpat murah lg x?

    ReplyDelete
  5. harga okey....
    kalau nk beli dgn borong agak2 dpt murh lg x?

    ReplyDelete
  6. bawal ni borong RM3.50 sehelai.Jual RM 5.00,untung RM1.50 .Yang untung pembeli,perniaga tolong ambil je,dapat penat.

    ReplyDelete
  7. Borong RM70 sekodi=20 helai.Jadi RM3.50 sehelai.Jual RM5.00 sehelai,untung RM1.50.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi link yg kat atas tu..juz promote je

      Delete
    2. @uanmr sekodi rm70?! Sy nk..cane nak contact ye?ni no sy..017-6502005. Tq

      Delete
    3. available lagi tak?postage ke sabah camana eh?nak 2kodi mix colour..

      Delete
    4. available lagi tak?postage ke sabah kira camana?nak 2kodi mix colour..kindly reply me 0149901781 soon..tQ

      Delete
  8. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam..sis, page yg sis beli tudung bawal ni ape ek?btw nice blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear, ni link dia..tp better tanya dulu stok akan dpt bila, sbb slalu lewat ckit dr jngkaan..tp barang memang ok..

      https://www.facebook.com/ardourbyOIU?ref=stream

      Delete
  11. Salam akak sya nk bli skdi..bleh sya dptkn no fon or fb akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm, kedai tu bukan sy punya dik..sy beli kat owner dia..

      ni link fb dia..
      https://www.facebook.com/ardourbyOIU?ref=stream

      Delete
  12. sy jga ada mnjual bawal plain knggaroo . hrga rncit rm5.50 sehelai. hrga borong (20helai ke atas) rm5.00 sehelai

    ReplyDelete
  13. lau 50 helai berapa dapt harga ditawarkan..???

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tanya owner fb..sy 1 of cus dia

      Delete
  14. Hai. Sy pembekal tudung bawal plain kangaroo. Sehelai rm4.50. Minimum order 100helai ke atas. Bawah dari tu rm5 sehelai. Postage harga lain. Nk ambk by hand area penang shja. Boleh whatsapp sy atau hubungi sy 0134581989.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. aslmkm kak .. kalau saya beli 2ohelai berapa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm, kedai tu bukan sy punya dik..sy beli kat owner dia..

      ni link fb dia..

      https://www.facebook.com/ardourbyOIU

      Delete
  17. Salam.. okay x order dr dye? Saye bru lpas order... Order smpai tlalu lambat.. n then dpt plak brg xcukup.. lpastu mmx duit balance 50++ dorg buat xlayan je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. honestly, sy pon dpt lmbt gak dr date yg dia bg, tp alhamdulillah brg dpt gak..try sms dia tnya coz hr tu sy pon mcm tu gak, then msg dia, dia say sorry sbb dia kata dia bz skit..dia student..tp brg smpai & ok

      Delete
  18. Salam.. okay x order dr dye? Saye bru lpas order... Order smpai tlalu lambat.. n then dpt plak brg xcukup.. lpastu mmx duit balance 50++ dorg buat xlayan je..

    ReplyDelete
  19. salam..macam mana saya nak hubungi pembekal?...

    ReplyDelete
  20. nak borong bawal kangaroo murah & boleh pilih color boleh buat preorder whatsapp 0194042862

    ReplyDelete