Saturday, March 23, 2013

Pompuan, Shopping & Tudung Bawal RM5..


Eh, pompuan dengan shopping memang tak dapat dipisahkan tau..tau tak?ke aku je?tapi bila aku buat research sana sini memang terbukti yang pompuan normal adalah pompuan yang suka shopping..hehe..ko normal tak?

Aku memang suka shopping, tak kira la window shopping ke, door ke ape ke..janjii shopping. .Lastweek aku ada shopping secara maya..ish poyo pulak bunyinye..on9 shopping..ni bukan 1st time, tapi banyak kali dah..aku dok usha2 page ni Ardour by OIU ..mata memang telah di didik kalau nampak benda murah, mestilah menjerit wow wow mesti beli mesti beli..Hubby pulak bagi green lite..ape lagi nak tunggu..aku pun order tudung bawal plain RM5 je sehelai..orang pompuan ni kalau nampak benda murah tak kan ko nak rembat 1 je cik oi, hehe..maka aku order 5helai..pastu dah order sume baru perasan eh banyak nye beli..tapi dah terlajak order tak kan nak cancel kan..ehehe tu teknik menyedapkan hati..then owner page tu reply cakap ready stock..gila tak seronok..kekeke..

boleh nampak kan kenapa aku jerit mesti beli..
pic ni owner page punye

masa aku tengok2 page ni, dia ada tulis bawal jenis kangaroo..aku ni blur la sorang2 tak penah dengar jenama ni..yang aku tau kangaroo binatang tu,lagi satu Kang Gary Running man tu..tapi kan kalau Kang Gary tu kawen dengan Jihyo mesti best tau..aku suka aku suka...kehkeh tak lawak.

tapi aku pedulik ape jenama kangaroo ke cipanzi ke..impian memilikinya harus diteruskan inisemuapoyo

hasil..
pic ni pakai kamera hp tu yang kaler tak berapa nak timbul..
kuning coklat, light mint, pink belacan, royal blue & coklat
act aku nak kaler kelabu, tapi rupanya kaler yang aku tunjuk tu coklat, tapi takpe la..wa ok je..

so far,  aku suka sangat dengan kain jenis kangaroo ni, tak lembut sangat, tak keras sangat, mudah pakai..best best..so pasni orang potpet2 pasal tudung jenama kangaroo ni, aku boleh gak nyampok..wakaka
pasni nak beli lagi la..boleh tak hubby??hehehe..


 comei tak kak ton???




comei kak ton..



Sunday, March 10, 2013

PC FAIR lagii..


hi.. semalam pergi PC Fair..beli barang untuk my new office & little pinky for my lappy..hari ni last day PC Fair Penang 2013 tau..so apa tunggu lagi..