Sunday, December 16, 2012

Lip Treat By IN2IT Baik Untuk Bibir Yang Bermasalah

Lately banyak orang tak sihat..maybe disebabkan keadaan cuaca yang sekejap hujan, sekejap panas terik then hujan 5minit pastu panas 2jam..betul tak betul tak? aku pun tak terkecuali bila bibir ni ada masalah kekeringan..

Before this, aku ada share tips untuk bibir kering.ingat lagi tak? klik sini.. then aku ada jugak review product yang boleh atasi masalah bibir kering (vaselin) klik sini.. semua cara aku dah try, tapi macam lambat je berkesan..

Pada suatu hari, over tau aku ke watsons bersama hubby, then terus tuju ke bahagian makeup..godek sana sini tiba tiba nampak product ni..then terus jatuh hati..OMG harga sangat la murah only RM6.90 je..apa lagi rembat 1..

Lip Treat By IN2IT - raspberry

best sangat lip treat ni..dah la best, wangi pulak tu..after 2 - 3hari pakai terus bibir kering hilang..
tak tipu uoollsss..kalau tak percaya, jom la try..


bai

Tuesday, December 4, 2012

Hoi Gila Comel Kena Beli 1 ni


Sekarang ni malas bebenau nak tulis panjang2..so tajuk je dah cukup untuk cover satu story..hehe dasar pemalas tau...-___-







comel kan kan kan..

apa lagi jom terjah cepat




Saturday, December 1, 2012

Adam & Hawa Episod 1 -56

terlepas tengok?

tak dapat tengok?

nak tengok?

jom



Jom Tengok Istanbul Aku Datang Kat Sini!!


aku tengok dah..best and sweet sangat movie ni..uolls pun boleh tengok..juz klik sini ok..





enjoy!