Saturday, November 17, 2012

SoyCollagen Nurbeautyline


Sana sini orang cakap pasal collagen kan..bagi yang tak tau apa fungsi collagen,meh sini nak share..
Actually collagen ni adalah sejenis protein yang mana dia dapat bantu kita bukan sahaja mendapat kulit yang cantik, tapi sihat dari segi dalaman dan luaran..

Dah berbulan bulan jugak aku try amalkan SoyCollagen Nurbeautyline, alhamdulillah nampak macam ada kesan yang baik..badan pun tak lemah, kulit pun makin cantik -___- eh makin cantik dari dulu la..

Fungsi SoyCollagen Nurbeautyline 
mampu melawan garis - garis halus
mampu melawan pada kulit
anti penuaan
menghaluskan kulit
kaya dengan kalsium & vitamin C
merawat sistem dalaman & luaran badan

Cara Penggunaan
Tuangkan seuncang SoyCollagen Nurbeautyline ke dalam air suam, kacau dan minum.
boleh minum pagi dan malam.
rasa pun sedap sebab ada esktrak soy organik (soya)
harga pun tak mahal
jom try!








No comments:

Post a Comment