Saturday, November 3, 2012

SOPHIE PARIS : Strawberry Milk Body Butter

Hello Girls!
Mesti uolls semua tercari cari produk yang boleh melembutkan, melicinkan & melembabkan kulit..betul x?angguk cepat..
Before this, kalau orang tanya produk apa yang fungsi dia macam aku sebut kat atas tu, of cozz la i akan jawab lotion..hehehe..semua jenis lotion adalah sama fungsi..baru baru ni aku nak beli lotion yang kaler purple tu, tapi takda so terus grab yang kaler biru lembut tu..tapi macam tak best plak yang kaler biru ni..macam berminyak sikit, tak macam yang lain..so t'duduk je la lotion tu kat meja solek..haip!jenama tak boleh sebut..

Baru baru ni (eh aku perasan aku suka sebut perkataan 'baru baru ni'..mesti terpengaruh dengan 999) aku jumpa produk yang ohsem wa cakap sama lu..rugi uolls tak beli ok..harga murah saja..produk tu nama nye ada kat tajuk atas tu..kehkeh gila malas nak taip copy paste..

RM12.50
kalau uolls nak beli boleh inform i ok..
juz email ke ikafantasicloset@yahoo.com

teruja punya pasal, lepas beli tak sempat balik rumah dah rakus nak buka plastik..
bau body butter ni sangat la best.bau yogurt strawberry..
macam nak makan je..
sangat lembut body butter ni..tak tipu, masa pakai rasa lembut, lembab sangat..
dah seminggu pakai rasa kulit bertambah best..



SOPHIE PARIS ni boleh dikatakan jenama baru jugak la kat Malaysia ni.. macam2 produk SOPHIE PARIS ni ada..beg, kasut, baju, mekap, penjagaan kulit & macam2 lagi..
nak jadi ahli hanya RM15 seumur hidup..
bila jadi ahli dapat diskaun 20%..

JOM ber SOPHIE PARIS





No comments:

Post a Comment