Saturday, November 17, 2012

Flamington Hotel - Zoo Taiping Night Safari

Hi!

Entry ni dah lama dah duduk dalam draft, nape ntah malas sangat tangan ni nak sambung.. tapi harini rajinkan gak sebab misi nak kosongkan draft..hehehe.

Actually kitorang pergi Perak ni dah 4-5bulan lepas kot..aku pun tak ingat bulan berapa..kehkeh..Pergi Perak pun sebab hubby ada kerja..i tumpang sekaki..hehe..kitorang stay kat Flamington Hotel..best jugak hotel ni..not bad, tapi staff2 kebanyakkan sombong..tak semua la..tak tau apa yang diorang nak disombongkan..aku tengok apa pun takda..huh!

sangat selesa

best

tuan blog mesti ada

toilet pun simple





pemandangan dari bilik..cantik sangat..
tasik taiping rupanya


kitorang sampai pun dah petang..rest jap then terus cari pool..

ada 2 pool

1st pool untuk budak budak

2nd pool untuk mak apak budak

sebelum terjun posing sana sini



ok cukup part mandi manda
then siap2 nak keluar jalan pulak..

malam tu plan nak ke night safari..
so kitorang pergi survey2 dulu
sempat gak posing


ok jom makan dulu..lambat lagi nak malam


nasi ayam 

blackpapperchickenchop yang sedap

ok dah masuk night safari

even tempat ni sesuai untuk budak kecik, tapi kitorang enjoy..hehe


ok abis story pasal zoo taiping night safari..then balik tidooo


esoknya bangun pagi breakfast..menu not bad


sedapnya puding roti tu..aduuui

menu pebret hubby

si gemok dengan makanannya

love

bye




4 comments:

  1. hOi.! mai tepeng xrojer aku langsung..sampai hati...=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. uik, aku ada inform ko la syg oooiii..kat blog kot..aku ckp next week nak g..ko kata ko xda..eiii gigit kangggg

      Delete