Saturday, October 20, 2012

Tips Hilangkan Lingkaran Hitam Pada Mata

Hallluuuuuu..lama betul aku tak update blog..orang lain semua update tiap2 hari, aku?sebulan sekali baru update..kau mampu?hahaha..
Harini nak share tips untuk hilangkan mata panda..mata panda ni lingkaran hitam tu la ye..mata panda ni selalunya jadi bila kita tak cukup tidur, penat and stress..
Banyak cara boleh hilangkan masalah lingkaran mata hitam ni..


 Antara cara yang paling basic adalah :

1. Tidur cukup
 (Hubby, kalau u baca entry ni, ini la jawapan kenapa i suka bangun lambat siiikit hari Sabtu Ahad..hahaha)

2. Minum air kosong banyak-banyak

3. Potong timun nipis2 then letak kat mata

tapi selain 3 cara kat atas ni, korang boleh guna dua2 barang ni






cekitdaut!!



fungsi dua2 benda ni adalah mengurangkan..jadi bila mengurangkan maksudnya kena lah kerap guna baru akan berkurang..faham x?
then cara pakai bukan letak kat bawah mata je, tapi urut2 la sikit bawah mata tu ye...

Semoga mata uooolls makin cantik..

bai