Friday, September 7, 2012

Selamat Hari Raya Uollsss!!


Selamat Hari Raya Uollss..ulang tajuk okey
overkan..orang lain 1st day raya dah update pasal raya..aku masuk raya ke doploh baru nak update..muahaha..nak wat macam mana..aku kan jiran datin maimon..alwayzz bz okey..


Tadaaa!!
ni la pic kami pagi syawal haritu..
tahun ni tak macam tahun dulu2, takde tema untuk baju raya 1 family..
masing-masing pilih baju ikut sedap mata memandang..hehe
so tema i n hubby adalah pink..yeah..hehehe nasib baik hubby nak gak pakai baju kaler pink tau..
masa ni baru lepas salam n minta ampun semua..
to my hubby, selamat hari raya..ampunkan salah silap syg ye & thank coz jadi suami yang best sangat2..

my lovely mummy..
eh dah macam sama kaler pulak tema baju kan..padahal tema mak abah farsyah merah maroon..
selamat hari raya mak..ampunkan salah silap anakmu ini, halalkan makan minum ye..
rindu mak..

my lovely daddy
even pic ni blur tapi aku tetap nak upload gak..
selamat hari raya abah..anakmu ini nak susun 10jari minta ampun atas semua salah silap ye..
rindu abah gak..
nampak tak ada 2 frame kat dinding tu..tu pic raya 2011 &2010..semua sedondon..

menantu & ibu mertua =)

menantu &ayah mertua =)

ni la adik2 aku yg banyak perangai..
farsyah dengan baju merah sedondon dengan mak , abah & izzati dengan jubah putih dia..

my lovely family..
masa ni pagi2 lagi..dua orang akak aku tu tak sampai lagi..
so kita kita je dulu ok..
last2 xda pun pic lengkap 1family =(

hah..masa ni kat rumah nenek dah..
tudung oren tu akak aku yg 2nd..tudung hitam tu nenek...comel tau..
biru pulak makcik aku..eh semua sedara aku nak kenalkan..over tau hahaha

still tak cukup sorang lagi..akak aku yg 1st tu lambat sgt sampai =(
so kami berempat je la..masa ni orang tak ramai lagi..tu yg posing sana sini..

ni baru 2 family..adik beradik belak mak..


with grandma!

handsome boy!!
iman, rindu awak..

iman again

with kakak hanis..ala tomey2..
cantik sgt baju diorang..set 1 family..tapi lagi sekali pic mama n ayah diorang tak da gak=(

ok la itu je story pasal 1st day raya aku..2nd day macam takda pic je..3rd day dah balik perlis rumah mertua..

Lastly..
selamat hari raya uollss
dari kami merpati dua sejoli

ahaks!








No comments:

Post a Comment