Saturday, September 29, 2012

Pulau Pangkor - Part 1

Raya ke4 aku and family mertua bercuti ke Pulau Pangkor..Kitorang gerak dari rumah aku kat Penang..so tak ada la jauh sangat..tak jauh la sangat, sampai nak patah pinggang aku..hahaha..

sampai jetty..semua penat..

atas feri

me, hubby, SIL & 5 cuttie boyz..

nice 

ok dah sampai

comel tau van pink ni..van ni macam bas, teksi la keja dia..bawa orang ke sana sini

kitorang stay dekat Puteri Bayu Beach Resort..



after check in, jom ke pool

ok hebat

dah penat berendam, siap2 untuk malam pulak

hubby & adam

me & aiman

boyzz
semua ni anak-anak buah kami

hubby & me

aiman & hubby

me &SIL

me, hubby, SIL, BIL

tak sabar korang nak main air ye..

malam tu jalan -jalan kat night market

jalan sampai lapar..then jom kita makan sambil menyanyi
sedap suara bro ni tau..
ok la,,bye2






No comments:

Post a Comment