Wednesday, August 8, 2012

Shopping Pun Jangan Lupa Yang Wajib

Alhamdulillah sekejap je dah separuh Ramadhan kan..nak raya dah orang kampung oii..Insyaallah 16hb aku dah gerak ke Melaka..ooo ooo oo balik kampung..hehe..tahun ni 1st time raya as a wife..suka suka..uolls dah shopping raya?aku dah..tahun ni shopping awal sebab tak tempah baju pun, beli baju dah siap je..so kalau beli baju dah siap kena la shopping awal..aku ni kan susah nak cari size baju..saiz 34 or 36 pon belum tentu ngam dengan aku..kang labuh la, besar la, longgar la..hehe..tahun ni tak plan pun tema baju kaler ape..ikut mata je..kalau cantik itu la aku beli..nak tengok tak baju raya aku??

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

eh mana boleh tunjuk sekarang..hehe bajet retis macam ada orang nak tengok pulak kan

eh shopping shopping jugak..tapi jangan lupa kewajipan ye uolls

ZAKAT