Sunday, June 17, 2012

Bercuti Di Kuala Kangsar - Part 1

Fuhh~ lama gila tak buka blog..tengok-tengok banyak habuk je..haha..
Harini kan Ahad, so ada la masa nak update blog..Actually banyak gila yang aku nak story, tapi enggak ada masa..so masa yang ada ni kita guna sebaik mungkin..
Haritu bila ntah haritu aku & hubby pergi Kuala Kangsar Perak sebab hubby kena outstation..bermalam sehari kat sana..aku paling suka kalau kena bermalam..boleh bajet macam honeymoon gitu..wakakaka..kitorang sampai sana dalam pukul7pm macam tu then terus check in..kitorang stay kat Rumah Rehat Kuala Kangsar..Jom layan pic rumah rehat..

ini la dia Rumah Rehat Kuala Kangsar..cantik kan..

Ni kunci bilik..eh tak kan tak kenal kot..so siapa nak book boleh ambik no telefon tu..

simple dan cantik kan bilik dia..



Ruang tamu pon sweet je..terasa macam kat rumah sendiri tau

rumah rehat ni sesuai kalau yang bercuti bawa family

eh tetiba muka aku pulak

malam tu kitorang siap2 nak pergi makan & ronda-ronda..
tapi tak tau nak ronda mana..sebab kedai pon banyak tutup dah..
so balik tido lagi best..

pagi-pagi esok nya bangun siap2 and pergi breakfast kat pekan kuala kangsar..
tak banyak kedai makan yang ada..so masuk je la kedai mamak..
aku n hubby order bihun goreng..tetiba sampai bihun goreng gini

1st time makan bihun macam ni..tak tau dia goreng ke dia juz rebus kejap..then letak cili..
ayam daging ke apa langsung tak ada..
aku usik sikit je..then ubah selera makan nasi lemak pulak..

after breakfast balik rumah rehat..ni kat dalam dewan..

ok la..nanti ai sambung lagi ok..bai








2 comments: