Monday, June 18, 2012

Bercuti Di Kuala Kangsar - Finale

Akhirnya, sampai gak part last..Dah settle cari labu and makan laksa kitorang ronda sekitar Istana..gila cantik Istana..nak je masuk..tapi tak masuk pon..depan sikit dari Istana ada Masjid cantik..

Masjid Ubudiah
kagum sangat tengok Masjid ni..

Depan sikit dari Masjid ada rumah cantik..

cepat teka rumah apa ni??
Rumah ADABI..haha
tapi sayang, tak dapat masuk sebab tengah renovation..
so lepas gian kat luar je


lepas ronda ronda  kitorang plan nak ke Hutan Lipur Ulu Kenas pulak..tau tak Ulu Kenas tu apa?

welcome to Hutan Lipur Ulu Kenas!!

tak sabar nak mandi

I'm here

bestnyeeeeeee

best sangat mandi..air sejuk sangat

jernih kan

tenang sangat kat sini
nanti nak datang lagi lah

ada 2-3 family je..so rasa macam best je tak perlu share ramai ramai..wakakaka

Ulu Kenas BEST!

okla..nanti weoulls datang laaagiiiiiiiiii..




7 comments:

  1. nmpk best, kat perak ea tmpt mandi tu...

    ReplyDelete
  2. wah!!! x sempat lak gi sane aritu

    ReplyDelete
  3. Wahh..bestnya.. mandi-manda.. nak pi jugak :)

    ReplyDelete
  4. wee..mai perak xhabaq..dekat gila dh dgn rumah aku..merajuk la dgn puan ika ni..=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. salam..

    tempahan biskut raya dah bermula.. :)

    jom tengok..

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/07/tempahan-biskut-raya-kini-bermula.html

    ReplyDelete