Tuesday, April 3, 2012

Tudung Bawal Bercorak Baru Yang Cantik Lagi Menawan

Wah tajuk macam lirik lagu panjangnya..

Haritu masa pergi event MARA tu aku beli tudung..dah lama rasanya tak pakai tudung bawal..sebab malas nak iron..hehe..tapi haritu berkenan pulak kat tudung ni..aku rembat satu, SIL pon rembat satu..lupa nak snap tudung dia.cantik tau..polkadot gitu..mula mula aku bekenan kat polkadot gak..tapi lastly beli yang lain..aku kan selalu macam tu..pegang lain, pandang lain, beli pon lain la..hehehe..

cantik tak cantik tak?
tudung laaa..

suka sangat design tudung ni..aku tengok kat blog blog banyak dah jual tudung macam ni..tak lama lagi fofular pulak tudung ni..coz dia datang dengan banyak design yang cantik..bunga, polkadot, kerawang and banyak lagi la..kain pon tak tebal, pakai pon senang..tak senget sana sini..Aku beli RM15..

ni bentuk dari belakang..
eh dah macam model tudung pulak..
siapa nak cari model tudung , i adaaaaaaaaa
hahahaha



4 comments:

  1. Hi visit my fb..u can get this for rm10 each for 3 pcs..
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100002627241187&ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  2. sy beli kat jln tar, sgt2 murah..rm5.90 je..

    ReplyDelete