Tuesday, April 3, 2012

Jalan Jalan Di Tasik Melati

Selalu balik Perlis tapi jarang pergi tempat tempat menarik kat Perlis..haritu tiba tiba hubby ajak pergi Tasik Melati..actually malas sebenarnya..kalau boleh nak balik hotel and rest je..tak larat nak ke sana sini..tapi bila dah sampai Tasik Melati, macam biasa la keluar camera snap pic sana sini..

pic bajet pelancong kena ada

cantik kan tasik ni..tenang je

merenung masa depan

eh ada ke ikan siap bawa pancing bagai

eh cantik pulak pic ni

datang berdua je..jadi banyak pic aku sorang je..hehe..nasib baik dgcam boleh set timer..tak ready pon tak pelah janji ada pic dengan hubby

ok la
nak balik dah..
nanti boleh datang ambik gambar kat sini lagi..

baaii






4 comments:

  1. Replies
    1. lum kak..nmpak tembam ye..hehe

      Delete
    2. tembam tu x.maintain jer.tp nampak perut mcm berisi jer..tu yg tanya tuh....tkut ika nk buat surprise kan?hehehe...insyaallah ada rezeki tu...

      Delete