Monday, April 2, 2012

Hotel Sri Garden, Kangar Perlis

Haritu masa hubby ada event kat Perlis, kitorang stay kat Hotel Sri Garden..Hotel ni aku rasa paling sesuai untuk  sesiapa yang nak travel ke perlis coz dia betul betul dekat dengan town..rate dia pon ok..paling mahal pon RM170++ kalau tak silap..tapi kena cepat cepat book coz boleh tahan laris..hehe..masa aku stay haritu pon hampir hampir full coz ada budak budak lumba basikal, yang join event MARA and student dari Thailand dah booked..

Welcome To Hotel Sri Garden 

Cantik kan..

hubby & wifey

us

eh sempat gi bungkus mee goreng..sodapnye..

our room

sebab lambat booked, kitorang dapat bilik ni..2 single bed..haha..
tak kan nak tidur jauh jauh kan..so kitorang guna 1 katil je..share..haha sempit pon sempitlah janji aku tidur sebelah laki aku..muakaka..

view Kangar from our room

hijau pulak

breakfast


emm dapnye..






2 comments:

  1. WAH... bile datang perlis ni.. negeriku... hotel dinegeri ku (^____^)
    mud xcited*

    ReplyDelete
    Replies
    1. haritu..oo orang Perlis ye..same to my hubby gak la..hehe..

      Delete