Monday, April 2, 2012

Football Match : Perlis VS Usm Fc

Tadi aku ada buat entry pasal tiket kan..nak tau tiket apa?

hehe bukan tiket konsert la kawan2
tapi tiket tengok bola

Football Match 
Perlis VS USM FC

Hubby aku kan kaki bola..30Mac haritu kitorang tengok bola kat Stadium Kangar..kitorang tak tengok berdua je..MIL,  SIL and family pon join gak..

dah start ooi
masa ni baru start..stadium tak full sangat..

ni kakak ipar, abang ipar and adam, anak diorang..

adam si handsome boy

cian dia..mula mula takut dengar orang sana sini jerit kuat kuat..hehe
bukan adam je takut..
budak kecik ni pon takut

masa ni diorang semua jerit jerit sebab hampir hampir nak gol..laki aku pon jerit gak..bukan main kuat lagi..yang dok sebelah ni tahan je..budak kecik tu pandang dia..mesti budak tu kata bising betul abang ni..

masa ni aku cakap kat hubby, kalau USM FC menang, aku mengaku dok Penang..hahaha
memang betul USM menang
2-1

me & my love
abaikan kecomotan aku..haha
mana tak comot..dah la panas, penuh orang pulak tu..adehh..

adam dengan umi n abah

my MIL tak nak ambik gambar..hehe..ok la kitorang nak balik dah..
babaiiii


beg yang SIL pakai tu ada jual kat ikafantasicloset









2 comments:

  1. waaa...msti bes kn rsa environmt gme tu...cik lynn xpnah p tgk kt stadium tau...kalu kt klntan ni, xbrani nk p...red warrior fans fanatik sgt...

    ReplyDelete