Thursday, April 26, 2012

Anak Ikan..Kau Hado?

Sape ada anak ikan?cepat angkat tangan tinggi - tinggi..

eh jangan salah sangka ye..anak ikan yang aku kata tu, anak ikan yang berenang kat air tu la ye..
last week tiba tiba datang hobi baru..actually bukan la hobi baru, before ni masa belajar kat UUM pernah gak bela ikan, tapi semua mati..hahaha..kali ni sungguh sungguh bela lagi..
total anak ikan campur 2ekor ikan laga yang aku ada, semua 10ekor..tapi yang tinggal 3ekor saja..yang lain semua dah mati =(
jadi 3ekor yang tinggal ni saje la pojaan hatiku..
jom tengok pic pulak


pokok hiasan boleh buat ikan main sorok sorok

anti-chlorine jangan letak banyak nanti ikan pening

batu comel cantik cantik harga 60sen
yang pink hijau tu cuba teka apa..comel sgt..

makanan ikan buat ikan berselera bila tengok plastik

rumah ikan yang comel buat ikan rasa diri begitu beharga

tadaaa

nampak tak anak anak ikan yang banyak tu..
masa ni belum mati lagi..sekarang yang kecik tinggal sekor je..jadi tak sesuai letak dia dalam ni..

so dalam ni untuk dia sorang

cantik kan kan kan

ni si merah pulak..


hope sangat ikan ikan ni sihat & tak mati..hehehe


bai







No comments:

Post a Comment