Monday, April 2, 2012

1st April Yang Sangat Bermakna..

Sekejap je dah masuk bulan April..rasa macam semalam baru sambut new year..hehe..Bila masuk bulan April mesti aku akan seronok..coz on 1st April birthday my mom..

HAPPY BIRTHDAY MAK!!!

Kalau dulu selalu malam kitorang keluar makan makan tak pon beli kek and suruh mak potong..sweet betul..tapi sekarang ni jauh dah..tak dapat nak celebrate macam dulu..hmm rasa nak pindah Melaka pulak..untung lah orang yang every week nak balik and boleh balik jumpa mak ayah diorang..aku ni?susah tau

nak tau tak apa hadiah aku bagi mak..


a sweet purse for my best mom..


You are an inspiration to me..
There are not enough words to THANK YOU for everything that you have done..
You mean the world to me..
Happy Birthday My Luvly Mom..








2 comments: