Wednesday, March 7, 2012

Santai Di Cameron Highlands

Best sangat bila pergi Cameron Highlands..Tapi azab nye nak naik and turun dari atas tu, Tuhan je yang tau..tiap-tiap kali aku pergi mesti pening kepala sampai nak muntah..hahaha..
Actually kitorang pergi sana bulan 7 tahun lepas..baru sekarang nak update..hehehe..
Aku tak pergi sorang..tapi pergi dengan family n hubby..Actually masa tu family aku datang Penang, then diorang plan on the way balik singgah Cameron, petang balik la..Aku n hubby pon join sekali..
Tapi sampai sana, semua tak nak turun..hahaha..so bermalam la sehari kitorang kat sana..

indah dah nyaman

kitorang pergi 2 kereta
yang tudung biru kat kereta tu akak aku n tunang dia

Mendalam betul ayat ni

abaikan kecomotan aku

masa ni kitorang pergi melawat kebun strawberry

aku pun tak sure diorang kena tarbiah ke apa..hahaha

ok dah habis tarbiah

sejuk sangat

farsyah & hubby

izzati, mak, abah, farsyah, me

jalan-jalan kat Pasar Brinchang
Mat ni aku rembat satu

comelnye bag ni

posing lagi

masa ni tengah pilih nak beli bunga untuk rumah..aku tanya amoi tu tahan berapa hari, dia kata 5tahun..
terkejut ahkak..

sweets

dah penat jalan, cari tempat tidur..kitorang stay kat Villa Dahlia
-pic google-

ni pic dalam villa
semalam RM250. ada 3 bilik, 2 toilet, dapur, ruang tamu yang besar
villa ni maybe dah lama kot, tapi still bersih and selesa

dapur

bilik tidur 1

bilik tidur 2
jadi kelabu sebab snap pakai hp

bilik tidur 3 takda coz tak sempat snap akak n adik aku dah tidur

abah and izzati
dinner

my sis yantie, bro hakim & my hubby

me with new umbrella

view di pagi hari
sejuk sangat

nak semua


sedapnye jambu hijau tu

masing-masing busy nak pilih bunga

abah pegang pokok ni, tapi beli pokok anggur

aku berkenan kat pokok bunga ni

cantik kan
tapi beli yang ni

yang ni sangat la cute
aku beli tak sampai 2minggu mati dah =(


ladang teh

with hubby

with farsyah

with abah

pic dengan mak takda pulak=(
mak busy beli teh dengan my sis

 izzati.abah

santai

ni la budak ponteng kerja sebab nak stay kat Cameron for 1 night


Tengok semua pic ni, terubat rindu kat Family

Tata







5 comments:

  1. eee..bestnya pi cameron. zie time after kawen last year. ingat nk pi honeymoon kat sini taw. sekali tgk....pregnant. terus terbantut plan honeymoon...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis pantang nnt zie paksa dilla bawa pi sini tau..best sangat2..

      Delete