Thursday, March 15, 2012

Nasi Ayam Penyek Haku!!

'Orang kata nak tambat hati suami kena tambat seleranya dulu'
amacam?boleh ganti akak yang iklan SAFI Rania tu tak??


hehehe..over pulak tajuk kat atas tu kan..lagi over statement kat atas ni hah..
actually semalam aku try buat NASI AYAM PENYEK untuk dinner kitorang..
sekali sekala cuba resepi baru best gak..so semalam terjah sana sini cari resepi..
aku selalu refer resepi kat MY RESEPI..kau cakap je nak apa, semuaaaaa ada..
mudah bangat..ok jom tengok Nasi Ayam Penyek Versi Haku..





nampak menarik..tomato tu hiasan semata mata..tidak le aku makan


view atas pulak

view tepi pulak

semalam before tidur hubby cakap, esok (harini) syg buat nasi tadi lagi tau..sedap..
WOW

terus tidur mimpi nasi ayam penyek


1 comment: