Friday, March 16, 2012

Mainan Budak Pompuan Yang Lelaki Tak Main..

Dulu masa kecik-kecik kita suka main ni..kalau pergi supermarket nampak je mainan ni mesti tejerit jerit mintak mak abah belikan..tapi dulu la..bila besar kalau nampak mainan ni tejerit jerit gak, bagi paaaaang satu kali.. Ingat lagi, masa tu siapa yang ada stok paling banyak dia paling gempak la..budak pompuan la katekan..pastu tak cukup main sorang sorang kat rumah, tak syok katanye, bawa pulak mainan ni pergi sekolah..bila ada masa je, cikgu tak masuk ke, masing-masing keluar stok masing masing..tengok siapa paling gempak..pastu kena bagi nama pulak kat mainan tu.nama nak yang manje and tip top..lucy la, lily la, angel la..bajet macam omputih..hehehe.. bila dah ada nama baru boleh start main..pastu pening tak tau nak pakai kan mainan baju ape..nak pergi sekolah kena pilih baju, nak pergi shopping, dinner, dating lagi..pastu sentap sorang sorang kalau tengok member punya stok lagi hebat..hahaha..pompuan pompuan..yang lelaki senyap, jangan sibuk..ni mainan dak pompuan okey..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


kau ada?



2 comments:

  1. eee..terus terimbas kenangan time kecik². hehe. dulu zie main ginie² taw ^_^ hikss

    ReplyDelete