Thursday, March 8, 2012

Jom Uji Kepantasan Menaip Anda

Selalunya kalau kita isi form untuk jawatan kosong, mesti dia akan tanya Trengkas and Kepantasan Menaip.. Kat sini aku ada nak bagi info pasal kat  mana korang boleh uji kepantasan menaip korang..So after this tak payah penat-penat sampai sakit otak pikir pasal nak isi form keja..


nampak tak ayat ayat yang banyak tu..so korang kena taip semua tu dalam masa 1 minit. hahaha..aku try  dah..malu pulak nak tunjuk result..haha..

So, uolls semua boleh try jugak..Klik sini.. KITA TENGOK HEBAT TAK AWAK

nak tengok result aku?

uik malunyee

kita tak hebakkk pon



-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
lariiiik


3 comments:

  1. kite dah cube..best jugak ek..hahaha..

    ReplyDelete
  2. http://10fastfingers.com/speedtests/generate_screenshot_result/76_395_0_0_62_2_97.61_14_585

    ReplyDelete