Tuesday, March 20, 2012

JIKA AKU PELAKON POPULAR

Yuhuu..
tadi bukak blog mak dara..
nampak segmen yang mak dara buat..
JIKA AKU PELAKON POPULAR..
ni la masa nak berangan okey..
so siapa nak berangan same2 jom klik sini..

Bicara Mak Dara 
Mak Dara adalah

WINNER WORST BLOG OF THE YEAR @ Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012 


 


Nama glamour anda di dalam dunia perfileman
Ika versi melayu Angelika veri omputih..hahhaa

Genre filem yang anda mahu lakonkan.. seram,aksi, cinta dll?
Mestila aksi..kalau seram aku tak tengok filem yang aku b'lakon tu..hehe

Watak yang diidamkan? 
watak utama..hahaha..ala-ala superwomen

Siapakah yang anda mahu menjadi Hero atau Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?
Hero pilihan aku, budak kecik yang b'lakon dalam Real Steel , Dakota Goyo..
Boleh?

Senangkan..






















14 comments:

  1. hihi,comel..mana tau t dpt jd pelakon kan..

    ReplyDelete
  2. huhu..superwomen eh.. jom belakon sama2..

    http://kertaswarnamerah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. taknak..kita nak blakon dgn Dakota Goyo je..hehe over je

      Delete
  3. hehe. kite terjah awak, dari segmen yang sama.
    hehe

    wah wah wah. SUPERWOMAN tuu. awesome :)

    ReplyDelete
  4. p/s: hadiah?? huhu,terkejut yui bc komen td..takpe,pape gtau kat emel ea.. fashanusha@gmail.com ^__^

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sbb sudi join segmen mak ni ye.. mana tahu satu hari nanti angan angan bisa jadi kenyataan kan hehe.. tp nama adik tu very the komersial.. like like like... btw mak dah masukkan semua senarai peserta di entry ini ya http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  6. dri segmen yg sama..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    samalah kita nak berlakon genre aksi..tpi hero dya jackie chan..haha

    ReplyDelete
  7. hai ika . singgah n follow sini . alaa . dak kecik tu comel gyle kot . lagi lagi tyme die menari kat stage tu . kan kan . jemput sini

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  8. salam.dari segmen yg sama...follow awk

    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

    perghhh kalau belakon filem aksi , kene byk tenaga ....mcm jackie chan tu..hebat gile !

    jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

    ReplyDelete